Senaste inläggen

Av Pernilla - 10 februari 2010 21:12

Här kommer det kort på våra underbara barn.

 

   


                        

ANNONS
Av Pernilla - 7 februari 2010 20:45

Ja det är helt otroligt men Mindra är sjuk igen.Idag har vi varit i Vittangi och uppvakta min bror på hans födelsedag.Men vi fick åka hem för Mindra fick 39.8 i feber och var helt loj.

Jag ringde direkt till Gällivares barnavdelning och läkaren där tyckte att vi skulle åka in på Kiruna sjukhus på måndag och ta ett blodprov på Mindra.Dom kollade ett crp värde på henne och det var 57.Vi tog ju samma prov på torsdag och då var det typ 14.Men nu var det alltså högre igen och så spyr hon.Men ja det är ju bara att vänta och se.Vi skulle kolla på tisdag igen samma värde och hoppas att det blev bättre.

Väl hemma så har Mindra sovit hela kvällen.

 

Så här ser man ut när man är sjuk.(och har varit sjuk till och från i 3 veckor nu.

      

ANNONS
Av Pernilla - 5 februari 2010 19:49

Nu är Mindras födelsedags present beställd.En "fatboy" sittsäck.

Vi har funderat vad vi ska ha för färg men så klart blev det en rosa.

Kolla in länken så ser ni den :

 

Av Pernilla - 5 februari 2010 18:00

Då var det daxs igen för oss att få besök av familjen ÄLG.Det är en mamma och 2 barn men idag så var det bara barnen som kom och åt i trädgården.Minton tycker detta är helt otroligt och sitter som ett ljus i fönstret och tittar.

Det enda jag kunde tänka var att undra vart deras mamma är.Så när en av älgkalvarna (eller vad det nu heter när det är älg barn) stack mellan husen och var på väg till framsidan då var jag ju tvungen att gå och titta men den kom aldrig dit.Men då hörde jag en hund som skällde som en galning på gångbanan på sidan om våra hus.Så jag tittade dit och mycket riktigt där på gångbanan stod ju ÄLG mamman och tittade vad barnen gjorde.

Hon var riktigt stor där hon stod.


Mamma älg på

gångbanan

     


   


    

 Buskarna på våran gård är goda.

 

 

Av Pernilla - 5 februari 2010 10:09

Det var ju en lite konstig födelsedag för Mindra i år.Vi har firat henne i flera dagar och hon tackar så mycket för alla som uppvaktat henne.Den dagen som hon fyllde år så var det ju bara vi i familjen som uppvakta henne på morgonen med paket.Hon fick en " skrållan " docka av oss med en extra skiva.

Mindra gillade " skrållan" för hon kan ju prata och sjunga så Mindra lyssnar på henne.

Minton fick hjälpa henne och öppna paketet och så fick han ju själv ett paket av Farmor och farfar så det tyckte han var roligt.

 

    

    

        


På söndag fick vi ha kalas för mormor och morfar och morbror med familj.Då hade vi ju tårta och dukat med "Hello kitty " grejer. Mindra fick mycket pengar och nu ska vi beställa en säck till henne.

 

        

      

                

 

     

 


     

Av Pernilla - 4 februari 2010 13:54

Jag börjar mer och mer och tro att vi bor i en by.Men det gör vi ju inte.Igår när jag satt i vardagsrummet och kollade på tv så tittade jag ut genom fönstret och där kommer det en älg.Men det var ju inte bara en älg utan 3 st en mamma och 2 barn.Det stod 3 st älgar i våran trädgård och åt löv på buskarna.Som tur var så hann jag hämta kameran för att ta kort.

När vi var i Göteborg så hade ju Anita och Tommy rådjur i sin trädgård men jag kan säga att jag har aldrig sett så stora älgar på så nära håll så då känns ju som att råddjuren var ganska små.


     


        

Av Pernilla - 3 februari 2010 10:12

Jag måste ju berätta vad som har hänt med Mindra som senaste dagarna.Mindra fyllde ju 2 år i fredags den 29 januari men hon var ju sjuk då så allt som heter kalas var ju inställt.Hon var ju sjuk hela veckan men 40 i feber o så spydde hon ju.På fredag så var det daxs att åka på lassa igen för att kolla hur hon mår och ha koll på hennes crp värde.Det värdet hade stigit och låg på 200 och det ska vara under 10.Så då ringde läkaren direkt till Gällivare och fixade så vi blev inlagda direkt.Så det var bara åka hem och packa för att åka till Gällivare.

Väl där så togs det en massa prover och man kollade allt på henne.Men hon hade feber hemma på morgonen men så klart ingen feber när man kollade i Gällivare.Dom gjorde en lung röntgen för att kunna kolla om det var lunginflammation.Men det visade ingenting som tut var.

Men dom kollade henne i halsen och hon var riktigt röd och itrriterad där men man gör ju inget utan man väntar och ser om det går över själv.Vi fick vara en natt på sjukhuset och Mindra var redan bäättre tills på lördag ingen feber och inga spyor.

 

Här ser ni kort på Mindra på sjukhuset och hur det ser ut i det rummet vi sover i .

 

                          

 

 

 

 

 

 

Presentation

Omröstning

Har ni tappat suget för min blogg ?
 JA
 KANSKE
 NEJ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mindra - Ett mirakel med Blogkeen
Följ Mindra - Ett mirakel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se