Senaste inläggen

Av Pernilla - 4 november 2009 14:58

Idag har det varit en lungn dag.Mindra skulle ha varit och badat idag men hon är helt slut.Hon sover i stort sett hela tiden och det känns som att hon är på väg att bli sjuk.Så vi avbokade badet och bara tar det lungt istället.Mindra somnade rakt av på golvet när hon låg och lekte det kallar jag att man är slut.Men det kan ju vara en biverkning av vaccinet.Hon har ingen feber men det kan ju komma.

 

 

Mammas lilla trötter

 

        


 

ANNONS
Av Pernilla - 3 november 2009 15:00

Idag har jag och Minton bakat bananmuffins till han och Björn.Minton har gjort allt med lite hjälp men han var jätte duktig.Nu har vi precis druckigt saft och smakat på en muffins och dom var riktigt goda.Minton ringde till Björn på jobbet och berättade att han fick komma hem sen och fika muffins.

Minton kan säga muffins men nyligen så sa han Muppis.Det tyckte vi var lite gulligt.

 

                           

ANNONS
Av Pernilla - 2 november 2009 19:34

Då var det måndag och ny månad nu är det inte länge kvar innan tomten kommer. Vi ska åka till Göteborg under julen och det blir ju trevligt. Det enda som kommer vara svårt är ju att det inte finns någon snö det kommer man att sakna.

Här mår vi alla bra och varken jag eller Mindra har fått några men eller något utav influensavaccinet. Men jag har ont i armen och är literöd på det märket vart dom stack. Mindra har haft en kramp idag och det var en konstig kramp för jag såg inte eller hörde att hon krampade. Mindra låg på golvet och helt plötsligt blev hon stel och inte alls på det sättet som innan så jag anade väl att något var på gång men ändå inte. Men när jag gick fram till henne så flög armarna ut och då såg jag att det var en kramp. Hon sov sen i över 2 timmar och det har nog aldrig hänt men det kan ju oxå bero på att hon inte sovit i natt igen Jag har fått sova 2 hela nätter den senaste veckan och inatt var det daxs igen att gå upp. Mindra vaknade 3.30 och somnade 5.50 och så ringde Björns klocka 6.30 men det som är bra med det är ju att jag inte behöver gå upp utan Björn tar ju och fixa Minton klar för dagis.

Mindra vaknade 7.30 istället så det var ju jätte skönt.

 

Jag vet att jag varit gnällig den sista tiden om detta med sömnen men det är faktiskt så jävla jobbigt att inte få sova på nätterna så ibland kan man tro att man håller på att bli tokig.

Nu ska jag kolla på Cookalong men Tina på kanal 4 för hon har ju MARTIN STENMARCK som gäst det kan man ju inte missa.

Av Pernilla - 28 oktober 2009 19:51

Det är inte så ofta man kan få ett kort på min familj men nu har vi lyckats få med oss alla fyra.Det var hemma hos min mamma och pappa som vi fotade.Jag tyckte att det blev bra. Ja man blir ju aldrig helt nöjd med kort på en själv men man kan ju inget göra det är tydligen så här man ser ut.

 

  

Av Pernilla - 28 oktober 2009 19:38

Det har gått jätte bra för Mindra nu när hon har fått vaccinet hon visar ingenting på att hon ens har fått den.Det känns jätte skönt att veta att hon inte reagerar mer än vad hon gjorde.

Nu kommer jag sätta in några fina kort på Mindra.

På dom här korten så ser man tydligt att Mindra är väldigt brydd om sina fingrar.

Hon älskar att ha dom i mumnen så vantar är inte så populärt hos henne.

 

 

Mammas lilla prinsessa

 

 

   


       

 

Av Pernilla - 27 oktober 2009 20:35

Nu har Mindra fått sitt vaccin mot svininfluensan och det gick jätte bra. Hon sa ingenting när dom stack eller nu efteråt. Så än så länge så har hon inte visat att hon ens har fått den. Men det vet man ju inte hur det kanske blir under natten. Men nu håller jag tummarna att hon kan sova så att jag får sova. Idag har vi fått ett brev hem om att vi kan öka Mindras kramp medicn och att det inte var någon fara. Så nu ökade vi upp mängden keppra åt henne och det kan ju oxå att hon kommer ner i varv och kanske sover bättre. Orsaken att svaret från läkaren kom mer post är att jag har pratat med han och han har tydligen provat få tag på oss men inte lyckas så därför kom det med posten.

Av Pernilla - 27 oktober 2009 09:49

Idag kl 13.30 ska Mindra och ta sin gris spruta och jag är riktigt orolig för hur detta kommer att gå. Alla jag har pratat med har haft problem efter att dom tagit sprutan. Alla har ju ont i armen som man tagit sprutan i och några har inte kunnat lyfta upp armen. Det var en person som sa att den är ju för stark hon hade mått jätte konstigt efter den. Min skräck nu är ju att Mindra bli dålig och börja krampa. Men man ska ju inte ta ut något i förväg men man har ju en förmåga att göra det.

Jag ska ju själv ta vaccinet men jag får vänta några dagar så jag kan ta hand om Mindra om hon blir dålig.

 

 

Av Pernilla - 26 oktober 2009 10:00

Idag fyller min mamma 59 år.Så super grattis till dej min älskade mamma på din dag.

Men det är inte bara hennes födelsedag utan det är min mamma och pappas bröllops och förlovningsdag.

Dom har idag varit förlovade i 40 år och gifta i 30 år. Det är för mig riktig och hållbar kärlek. Det är ju underbart att se att man kan hålla ihop så himla länge med både med och motgångar.

Jag hoppas själv kunna sitta här om 30 år och vara lika kär och vara med samma man som man är nu. Det tycker jag är unikt så som samhället ser ut idag. Med alla skillsmässor och allt annat som händer.

Presentation

Omröstning

Har ni tappat suget för min blogg ?
 JA
 KANSKE
 NEJ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mindra - Ett mirakel med Blogkeen
Följ Mindra - Ett mirakel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se