Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

På resande fot

Av Pernilla - 23 mars 2010 19:55

Vi är just nu i Umeå för ett läkarbesök med Mindra.Vi kom till Umeå igår och idag var det daxs att träffa plastikläkaren tillsammans med Mindras neurokirurg Per-åke.

Dom ville att vi skulle komma ner för att dom skulle få sig en uppfattning om "fläcken" på Mindras huvud.Besöket tog kanske 7 minuter och det gav ett bra svar.Dom vill inte göra något nu utan att man väntar tills Mindra är mellan 4-5 år.Det som var så himla roligt var att vi träffade samma plastik läkaren som hade sett Mindra när hon föddes och det är ju 2 år nu.Men han sa att man tar nog bara och skär upp precis vart märket är och sen drar man ihop huden.Då kommer ju håret att växa som vanligt och det enda som kommer att synas är ju ett ärr i hårbotten.

När man är här nere i Umeå så blir tankarna starka att man skulle bo här nere.Det är en vacker stad som väcker många olika känslor för mig.Det känns som ett andra hem när man kommer hit.Det drar en trygghet över mig som är så himla skön.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 30 april 2010 11:59

Nu lägger jag ner mindras blogg.Jag har ingen motivation att skriva och tycker att det händer ju inte så mycket så det är svårt att hitta något att skriva om. Men om ni vill kan ni fortsätta läsa om mig på min hemsida som jag har gjort: http://pi...

Av Pernilla - 5 april 2010 08:29

Ja då var det sista dagen på påsken och vi har inte haft så där jätte fint vöder.Vi har varit uppe hos min mamma och pappa och firat påsk med god mat och trevligt sällskap.Minton skulle sova hos mormor och morfar i fredags men han ångrade sig så han ...

Av Pernilla - 26 mars 2010 09:19

Mindra är ju jätte snorig igen och Minton har varit lite snorig men inget mer än så.Men in natt kom det han har hostat och hostat.Han hostar nu på morgonen oxå.När han får hosta så slår det sig alltid på hans astma och han äter ingentng och så spyr h...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:09

Här kommer det kort på Mindras nya glasögon.                                                                                          ...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:03

Mindra myser i sin tränings stol.Den är tydligen så himla skön att hon kan somna i den.        Ica kvantum har öppnat i Kiruna och då var vi ju tvungen att åka dit och titta.Barnen fick sitt i kundvagnen och det tyckte storebror Minton var...

Presentation

Omröstning

Har ni tappat suget för min blogg ?
 JA
 KANSKE
 NEJ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mindra - Ett mirakel med Blogkeen
Följ Mindra - Ett mirakel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se