Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

En lungn och skön dag

Av Pernilla - 14 februari 2010 14:50

Jag,Björn och min pappa var och lyssna på Willy clay band och Anton Björkenvall igår på folkets hus.(Dom är lokala förmåger)Det var riktigt bra och himla intressant för det var första gången jag var på en "konsert" som jag aldrig har hört en låt på .Jag kunde inte en enda låt och det kändes ganska konstigt för jag brukar vilja följa med och sjunga och så.Men det gick ju bra ändå.Nu idag så har det inte hänt så mycket Minton är hos en kompis och leker och Björn sätter ihop våra nya svarta bokhyllor i vardagsrummet.Vi ska mysa ikväll med hemlagad pizza och bastu.

Annars så är det marknad här i Kiruna just nu och det fanns ju som vanligt ingenting att köpa mer än kokosbollar.

 
ANNONS
 
Malin - Mamma till h-barn

Malin - Mamma till h-barn

14 februari 2010 19:34

Hej!
Halkade in här på ett bananskal. Vilken fin blogg och vilken fin familj du har! Många alla-hjärtans-dag-kramar!
Malin - Mamma till h-barn

http://baldersvagen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 30 april 2010 11:59

Nu lägger jag ner mindras blogg.Jag har ingen motivation att skriva och tycker att det händer ju inte så mycket så det är svårt att hitta något att skriva om. Men om ni vill kan ni fortsätta läsa om mig på min hemsida som jag har gjort: http://pi...

Av Pernilla - 5 april 2010 08:29

Ja då var det sista dagen på påsken och vi har inte haft så där jätte fint vöder.Vi har varit uppe hos min mamma och pappa och firat påsk med god mat och trevligt sällskap.Minton skulle sova hos mormor och morfar i fredags men han ångrade sig så han ...

Av Pernilla - 26 mars 2010 09:19

Mindra är ju jätte snorig igen och Minton har varit lite snorig men inget mer än så.Men in natt kom det han har hostat och hostat.Han hostar nu på morgonen oxå.När han får hosta så slår det sig alltid på hans astma och han äter ingentng och så spyr h...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:09

Här kommer det kort på Mindras nya glasögon.                                                                                          ...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:03

Mindra myser i sin tränings stol.Den är tydligen så himla skön att hon kan somna i den.        Ica kvantum har öppnat i Kiruna och då var vi ju tvungen att åka dit och titta.Barnen fick sitt i kundvagnen och det tyckte storebror Minton var...

Presentation

Omröstning

Har ni tappat suget för min blogg ?
 JA
 KANSKE
 NEJ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mindra - Ett mirakel med Blogkeen
Följ Mindra - Ett mirakel med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se