Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Husvagnscampingen i Luleå

Av Pernilla - 9 november 2009 13:05

Igår kom vi fram till campingen i Luleå och det är ju jätte fint här men inte skulle jag vilja ha säsongsplats på vintern på en camping.

Fy fan det är kallt och bökigt med blöta kläder och så.Ja min mamma och pappa gjorde det bra som var i Björkliden när jag var mindre men jag var ju större än vad våra barn är och då tycker jag bara att det är tjorvigt.Att man ska gå till ett servichus för att göra sina behov.Nej jag kan säga att vi kommer INTE att ta husvagnen till Göteborg till julen.

Men annars så är det bra med oss jag och barnen är i husvagnen nu efter att ha varit på en promenad runt campingen och titta.Vi har varit och tittat på järnvägs museet som ligger precis här vid campingen.Björn ärpå kurs hela dagen idag så vi får roa oss själva här.

Natten har varit hemsk jag har frusigt och när jag väl somnade då vaknade Mindra och var kall och ville inte somna om så det var min natt.

Men när jag vaknade så var det ju en helt underbar morgon här och vädret är jätte fint en -3 grader och solen lyser.Det knastrar under skorna när man går det är mysigt.Vi har ingen tv eller vi har ju tv men det finns inga kanaler.Suck nu märker man hur mycket man tittar på tv.

Imorgon åker vi till Umeås camping.

 

        

 
 
Ingen bild

Therese

10 november 2009 00:44

Hej Pernilla var bara tvungen att skriva till dig..Något märkligt hände mig alldeles nyss. Jag är en tjej /kvinna 28 år gammal, liksom många andra tickar min biologiska klocka och när jag inte kunde somna låg jag och tänkte på tänkbara namn till min blivande dotter (om det nån gång blir nån) är nämligen singel just nu så man får nog vänta :) men iallafall..låg och försökte hitta namn i mitt huvud, vill gärna ha ett lite annorlunda namn, så jag "kom på" Mindra av ngn underlig anledning fastnade jag för det...Skulle precis slå datorn och söka efter namn eftersom jag inte kan sova..Då dyker Mirakel Mindra upp på min datorskärm, utan att jag ens sökt på något ännu ( litekusligt nästan) ..har aldrig besökt din blogg tidiagre, fattar faktiskt inte hur det gick till..men kanske ett tecken ???
Grattis till er vackra Mindra kanske får jag mig en Mindra jag med en vacker dag. En chockad men glad Therese önskar godnatt ! Var bara tvungen att dela med mig av denna konstiga /underbara upplevelse !

 
Vildkatten

Vildkatten

11 november 2009 14:49

Hej. Jag ville bara säga att ni verkar vara en så mysig och sammanhållen familj trots svårigheterna. Håller tummarna för Mindra, att hon ska må bra och att det ska gå bra för henne.

Kram, Linnéa.

http://vildkatten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Maria å Robin

11 november 2009 21:33

Hej hej
Hoppas att det går bra i umeå och visa dom
vart skåpet ska stå och fråga dom vad dom hade
gjort om dom varit i eran situation....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 30 april 2010 11:59

Nu lägger jag ner mindras blogg.Jag har ingen motivation att skriva och tycker att det händer ju inte så mycket så det är svårt att hitta något att skriva om. Men om ni vill kan ni fortsätta läsa om mig på min hemsida som jag har gjort: http://pi...

Av Pernilla - 5 april 2010 08:29

Ja då var det sista dagen på påsken och vi har inte haft så där jätte fint vöder.Vi har varit uppe hos min mamma och pappa och firat påsk med god mat och trevligt sällskap.Minton skulle sova hos mormor och morfar i fredags men han ångrade sig så han ...

Av Pernilla - 26 mars 2010 09:19

Mindra är ju jätte snorig igen och Minton har varit lite snorig men inget mer än så.Men in natt kom det han har hostat och hostat.Han hostar nu på morgonen oxå.När han får hosta så slår det sig alltid på hans astma och han äter ingentng och så spyr h...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:09

Här kommer det kort på Mindras nya glasögon.                                                                                          ...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:03

Mindra myser i sin tränings stol.Den är tydligen så himla skön att hon kan somna i den.        Ica kvantum har öppnat i Kiruna och då var vi ju tvungen att åka dit och titta.Barnen fick sitt i kundvagnen och det tyckte storebror Minton var...

Ovido - Quiz & Flashcards