Alla inlägg under februari 2009

Av Pernilla - 3 februari 2009 21:52

Bägge mina barn är sjuka just nu.Minton har hostat jätte mycket hela dagen och det spelar ingen roll vad vi gör så hjälper det inte.När vi hade sovit middag idag så tyckte jag så himla synd om han för då hostade han riktigt mycket.Vi har gett man astma medicinen + hostmedicin men ingenting har hjälpt.

Så jag ringde faktiskt till akuten bara för att höra om man måste komma in med han och inhalera han.Det kan ju vara något astmatiskt.Så då tyckte dom att vi skulle komma in med han för hon tyckte att det lät som att han behövde astma medicin.

Men väl på akuten så tog det max 10 minuter och det var inget med astman iallfall.Läkaren kollade Minton i halsen,öronen och lyssnade på hans lungor.Men när han kollade i öronen så tyckte läkaren att Minton hade början till en öroninflammation för det var lite rosa.

Dom tog ett steptokocker prov i halsen men det var negativt.

Så dom tyckte bara att han ska få mer astma medicin än vad han har sen tidigare.

När vi kom hem så gav jag Mindra mat och då börjde hon att spy igen så all hennes medicin kom upp.Hon spydde flera gånger så hon mår inte alls bra.

Våra barn är alltså sjuka och det vet jag för att jag är deras mamma.

Av Pernilla - 1 februari 2009 18:26

Vi har haft kalas hela dagen idag.Mindra fick ju flytta sitt kalas en dag för hon började ju och spy på fredag kväll.Hon sov och spydde i flera timmar.Så jag skickade sms och varnade alla som skulle ha kommit på lördag på kalas för jag visste ju inte om det var magsjuka.Men natten gick ju bara bra och hon fick sova i våran säng.Hon spydde inte en enda gång på hela natten.

Så det var nog en släng av övermatning skulle jag tro.

Men den här dagen har varit bra alla mår bra och det har varit en hel del människor här idag.

Mindra har fått en hel del fina saker och det tackar hon för så himla mycket.

Ovido - Quiz & Flashcards