Alla inlägg under februari 2009

Av Pernilla - 17 februari 2009 20:56

Idag har det varit fullt upp hela dagen.Först så kom det en kille kl 9 som kollade fukten i köket.

Men det var ju en possitiv bild han gav för det enda som vi måste göra är att ta bort mattan i köket så det blir nytt golv i köket.Alla socklar och skåpet vart vi har besticken ryker oxå.Men det var då inte fukt i väggarna så det var ju bra för annars så måste man riva hela köket.Men vi har ju tur för vi får ju allt betalat och vi måste bara betala 1500 kr i självrisk.

Jag tar på mig en massa kläder och hämtar Minton på dagis då var det -20 grader och det var riktigt kallt i ansiktet.

Men det gick bra så när jag var framme på dagis då ringer Björn och sa att snickarna skulle komma nu och titta på vårat kök.

Så Björn fick åka hem från jobbet och sen hämtade han oss från dagis det var ju så himla kallt.

På eftermiddagen fick vi åka och handla för att sen börja riva köket.Imorgon klockan 8 kommer snickarna tillbaka för att riva ut hela golvet och allt det andra som måste göras.Sen är det upp till oss att fixa någon som kommer och gör klart jobbet.Men det kan ju ta tid.Nu ska man ju iväg och kolla på golv och sen ska ju det beställas och det kan ju ta tid.

Vi måste köpa en ny diskmaskin oxå och det är ju inte direkt så pengar växer på träd nu när man köpt huset och så.

Av Pernilla - 16 februari 2009 07:33

Det var nog den värsta morgonen på länge.Inte för att barnen var griniga eller att Björn var på dåligt humör.

Utan för att vi vaknade till att hela köket var fyllt med vatten.Nej kanske inte hela men framför och under diskbänken under plastmattan vart spisen har stått.Ja det var så mycket vatten så Björn fyllde nästan en halv stor hink.Våran kran från diskmaskinen har börjat läka.Det enda jag såg var dollar täcken tji tjing...Nu kommer det att bli dyrt.Men jag vet inte hur gör man när det är vatten under mattan det kan ju blir mögel.

SUCK

Av Pernilla - 15 februari 2009 16:22

Nu är Minton med sin pappa på hockey och jag och Mindra sitter och tittar på Greys anatomy.Mindra har sovit en stund men hon mås så himla mycket bättre.Hon har mer vaken tid och nu ligger hon i sängen och väntar på att få mat.

När Björn och Minton kommer hem ska vi basta.Minton har velat basta hela helgen och nu ska det äntligen bli av .

Av Pernilla - 15 februari 2009 16:20

Ja vad kan jag säga det är ju bedrövligt hur det går till man blir ju helt jävla galen.Dom sjunger ju samma sånger en massa gånger och man hinner ju bli less på låtarna.Men det var ju iallafall tur att Måns gick vidare för annars hade jag slutat titta.Men jag gillade inte riktigt hans låt faktiskt men den kanske blir bättre ju mer man hör den.


Av Pernilla - 15 februari 2009 16:13

Det har verkligen varit en händelserik helg.På fredag så var det ju tjejmiddag hemma hos Tuula.Det var himla trevligt och en massa skvaller.

Men en himla massa skratt och god mat,

På lördag så samlades vi hemma hos mig allihopa för lite baby träff och en massa fika.Jag hade bakat en kladdkaka med noguattäcke och det var faktiskt riktigt gott.Det var en hel hög med barn och mammor till barnen här och det var så himla mysigt med så mycket folk.Det är så sällan som kusin barnen kan samlas så med våra barn.

Av Pernilla - 15 februari 2009 16:08

Nu ska det bli andra bullar för imorgon ska jag börja träna på Sportsclub.Så imorgon eftermiddag ska jag sitta på en träningscykel och bränna lite fett eller kanske inte så lite fett heller det finns ju en hel del att ta av.Jag längtar så himla mycket av att få börja träna och att komma i form.Jag hoppas att jag till sommaren är mycket smalare och mår mycket bättre än vad jag gör nu. 

Wish me luck !!

Skapa flashcards