Alla inlägg under januari 2009

Av Pernilla - 19 januari 2009 18:24

Mindra är inte sig själv idag och då blir ju jag direkt jätte orolig och nervös vad det kan vara på gång nu då.

Ska hon bli sjuk nu ??

Vi ska ju till Sunderbyn på onsdag och det skulle ju vara bra om hon kunde hålla sig frisk nu.

Men det vore ju inte så konstigt om hon blev sjuk nu när Minton har haft feber och snorig i ett par dagar.

JJag och Mindra åkte med och lämna Minton på dagis idag för vi skulle ju upp på stan och besikta lägneheten. Så då gick jag upp och lämnade Minton och det var det jätte lite barn där för alla var sjuka.Så det verkar som att detta med influensan är något som går just nu.

Mindra har ätit 2 gånger på hela dagen och det var klockan 6.45 och 12.

Nu är klockan 18 och hon borde ju vara hungrig.Men jag har provat med allt hon bara sover.Hon har fått gröt med äppelmos och välling men inget duger åt fröken.Hoppas bara att vi får i henne medicinen ikväll. 

Av Pernilla - 19 januari 2009 18:19

Jag och Mindra var och besiktade den gamla lägenheten idag.Det gick bara bra och det var inget att anmärka på.Städningen var ju helt i topp men jag hade inte räknat med något annat när det är Minna och Björn som har städat.Så nu är nyklarna inlämnade på Hsb och den nya hyresgästen meddelad att allt är klart.Dom får en bonus vecka av oss för att vi är så himla snälla.

Men en vecka ska dom betala för men vi släppte lägenheten en vecka innan bara för att dom ska få börja flytta in.Dom har lika gamla barn som vi har (tror jag) och jag vet ju hur jobbigt det var att flytta med barn ingen lek.

Så dom kommer att behöva den här extra veckan.

Av Pernilla - 18 januari 2009 21:12

Nu har jag fått den telefonen som jag ville ha en ny iphone det är den senaste telefonen på marknaden och en sån har jag .

Björn köpte en åt mig och sen köpte han en åt sig själv.Så nu har vi 2 telefoner hemma.Men jag kan säga att det är ju kanske inte världens enklaste telefon att fatta.Man kan ju göra allt med den.Den är helt otrolig men det är mycket att lära sig.

Mne nu har jag en iallafall jag fick en vit och Björn köpte en svart så vi inte ska blanda ihop dom.ha ha

Av Pernilla - 17 januari 2009 21:05

Ja precis som rubriken säger så var det en himla speciell dag för mig som mamma.

Jag har i 1 års tid nu försökt att få Mindra att skratta men det är ju inget som hon har gjort.Hon kan skratta ibland när man klär på henne.Men idag så hade jag henne i min famn och försökte att söva henne.Då vyssade jag henne upp och ner och helt plötsligt så kom det ett skratt från henne som verkligen låter som ett ordentligt skratt.

Jag fortsatte och Mindra skrattade flera gånger och jag som mamma började ju så klart att grina.Det var en himla speciell stund med min dotter och den skulle jag aldrig velat vara utan.

Hoppas att det blir många sådana stunder till med henne.

Av Pernilla - 14 januari 2009 21:14

I helgen ska vi ta tag i våran gamla lägenhet och städa ur den.Nu har vi ju skjutit på det länge nog och nu är det daxs att ta tag i det.På måndag är det besiktning så tills dess ska det vara klart.

Av Pernilla - 14 januari 2009 17:41

Vilken natt man kan ju bli galen.

I går kväll fick Mindra över 39 graders feber och vi fick ge henne alvedon.Hon fick ju feber för att hon har fått sprutorna.Men sen har MInton kliat sig på sina händer nästan hela natten.Han kom till våran säng innan vi hann somna och sen kunde man ju inte somna när han bara låg och klia.

Vi lyfte in Mindras säng i vårat sorum så man skulle kunna ha bättre koll på henne eftersom hon krampar och fick feber.

Men hon vaknade ju 2 gånger denna natten och jag var helt slut så vi fortsatte sova på morgonen till klockan 10.Det var helt undebart.

Idag har vi bara tagit det lungt och Mindra har sovit till och från hela dagen.När Minton kom hem så gick vi och la oss och sen har vi lekt med hans bilbana som vi köpte igår.

Av Pernilla - 13 januari 2009 19:37

Jag vill ha en ny mobil och det är klart att det måste vara en IPHONE ingenting annat är bra nog åt en prylbög som jag.Min mobil som jag har nu är ju en riktig skräp mobil.

Jag vet inte ens vad den heter den telefonen som jag har men jag vet att det är en ericsson iallfall.Men nog pratat om den nu vill jag ha en IPHONE men det är klart den kostar ju flera tusen kroner och det är inget jag har iallafall men man kan ju drömma.

Av Pernilla - 13 januari 2009 18:58

Idag har jag och Mindra varit och tagit hennes vaccinations sprutor och varit på stan med min kusin Minna.Vi var och fika på Brända och det är ju alltid trevligt för det är man ju inte direkt bortskämd med.

När vi kom hem så var det bara att ge Mindra mat och sen små plocka i huset.Personalen på Personal Care som ska hjälpa oss med personlig assistent frågan när det gäller Mindra var här och pratade med oss.Nu har vi fått en hel del hemläxa att fixa så vi kan skicka in ansökan till försäkringskassan.

Björn hämtade Minton på dagis idag klockan 13.30 så han fick en riktigt lång dag från 7.15 i morse.

Minton har tjatat att han vill sova på dagis och idag fick han då,då hade han blivit jätte ledsen och ville att pappa skulle komma och sova med han.Så han sova ju inte en blund.

När PC hade varit idag så for vi och handla och inne på Coop så började Mindra att krampa.Hon krampade 3 gånger inne i butiken och 2 gånger i bilen på vägen hem.Sen krampade hon även när vi kom hem det är ju inga långa kramper men ändå.Hon sover och så direkt när hon vaknar så kommer det en kramp.

Mindra hade på 2 timmar krampat 8 gånger så då gav vi henne stesolid och nu sover hon.

Vi tror att det kan vara hennes vaccin som påverkar henne.Hon fick ju 2 st olika vacciner idag så det kanske blev för mycket.

Nu återstår bara att se hur det blir när hon vaknar om det kommer fler kramper eller inte...

Ovido - Quiz & Flashcards