Alla inlägg under december 2008

Av Pernilla - 15 december 2008 08:05

Idag ska vi åka till huset och besikta och sen ska vi till banken och lämna över pengarna för att vi ska få nyklarna.

Sen är det bara att sätta igång flytta grejerna.Vi ska börja med förrådet fär det är ju absolut det tråkigaste att flytta för det är ju oftast grejer man inte använder så ofta.Men nu ska vi ju hålla koll på våra julgrejer för dom ska ju upp direkt.

Vi får ju se hur mycket vi hinner flytta idag om vi kanske kan ta några kartonger i lägenheten.


Av Pernilla - 14 december 2008 15:15

Ja då börjar det att tjorva.I natt fick Minton feber och han har haft feber hela dagen idag oxå.Jag hade hoppas att det skulle bara vara natt feber men icke det icke.Den här febern är här för att stanna.Problemet är ju imorgon när vi ska och besikta huset och skriva alla papper på banken.

Minton är ju inte den lättaste ungen att ta med sig med tanke  på att han aldrig är still så det är ju inte så lätt att koncentrera sig på banken.

Men vi får se hur vi ska göra om min mamma och pappa kan vara med barnen kanske medans vi ska på banken.

Av Pernilla - 13 december 2008 17:33

Nu har vi varit idag och beställt soffa på Mio för dom har utförsäljning på hela butiken.

Det blev en grå soffa och den ser exakt ut som på bilden.

Nu har vi köpt soffa,soffbord och köksbord och stolar på Mio men vi fick ju allt ganska billigt nu när dom har utförsäljning så det känns ju jätte bra.


Av Pernilla - 11 december 2008 20:17

Det blir ingen flytt denna helgen dom som har huset säger att dom fått ont i ryggen och har svårt att röra sig för att kunna städa och packa det sista.Men jag tror att det handlar om att dom inte vill lämna ifrån sig nyklarna innan dom fått pengarna.

Det känns jätte synd och jag känner mig helt slut .Nu har man jobbat som ett svin för att det skulle bli i helgen och nu blir det inget.Det var som att luften gick ur en .

Det blir ju på måndag i såfall för då ska vi ju på banken.

Av Pernilla - 9 december 2008 11:34

Nu håller vi tummarna att vi ska få nyckeln så fort som möjligt för att få börja flytta in.Dom är just nu nere i huset och städar så vi vet att vi kommer att få nyckeln till helgen men gärna tidigare så klart.Kanske redan imorgon.Då kan jag och Björn börja köra lite kartonger och så på kvällarna innan helgen.Det känns så himla spännande att få flytta till hus.

Av Pernilla - 9 december 2008 11:28

Ja nu har MInton kommit i en sån period igen i sitt liv när ingen mat tilltalar honom.Han har inte ätit sen i fredags han smakar och sätter en tugga i munnen men sen vill han inte ha något mera.Han äter där i mot en hel del kakor istället.

Han dricker ju så det är ju det viktigaste.Han var ju på dagis igår och han hade inte ätit något där heller.Han brukar ju äta som en häst på dagis så det är ju annorlunda.

Men på eftermiddagen igår så åt vi korv och kokt potatis och det tyckte Minton tydligen var gott för han åt dubbla portioner.Så vi får ju se nu när han kommer hem från dagis om trenden har vänt och att han börjat äta igen.Det är ju detta som är så konstigt att han har sådana perioder i livet när han kan vara utan mat i flera dagar.Jag fattar inte varför det kommer och vad man ska kunna göra åt det.

Han är ju så himla smal och det är ju inte konstigt när han i perioder i livet inte äter alls.

Men det blir väl bättre.

Av Pernilla - 9 december 2008 11:24

Det trodde jag aldrig att jag skulle skriva men Mindra är otroligt gnällig just nu.Hon har ju 2 st tänder uppe på väg ner genom tamdköttet.Men dom är ju nästan nere nu så jag hoppas att det inte ska ta så himla länge.

Hon vaknar på nätterna och grinar och gnäller jag är uppe flera gånger per natt med henne så det blir ju inte så mycket sömn.Men det är ju svårt man vet ju inte varför hon gnäller och känner sig missnöjd med något.Men jag ger henne alvedon och det är klart att det släpper men när den går ut ur kroppen så börjar hennes gnällande.


Av Pernilla - 6 december 2008 23:01

Ja nu kommer min önskelista när jag fyller 30 år.

Det är inte speciellt mycket men saker jag verkligen behöver nu när vi köpt hus.

Jag önskar mig :

Presemtkort på IKEA

Presentkort på pysselaffärer

Pengar ( det finns massa saker jag behöver till huset)
Skapa flashcards