Alla inlägg under november 2008

Av Pernilla - 6 november 2008 16:46

Idag ringde banken upp mig och meddelade att vi fick lånet.Så nu blir det hus köp för oss och imorgon ska vi skriva på papprena.

Hurra vad bra....

Äntligen ett eget hus med egen gård och allt som hör till ett hus.

Av Pernilla - 6 november 2008 08:53

Idag ringde Mintons dagis och berättade att han slagit hål i sin läpp.

Det fanns ett problem med det och det var att Björn var ute på Arena artica med sitt jobb och jag har ju som bekant inget körkort.

Suck ....

Men dte är ju tur att man har snälla föräldrar för min pappa kom och hämta mig och Mindra så fick vi åka och hämta han.Det var ett rejält jack som han fick i läppen så vi for på lassa och visade upp det men det var ingen fara med det dom gjorde ingenting.

Av Pernilla - 3 november 2008 22:19

Jag sitter i våran säng och ska snart sova men det är helt otroligt hur Mindras näsa låter.Det blir ju inte bättre snarare sämre för nu gör hon ju jämnt så.Det låter så himla otäckt.Jag blir verkligen jätte rädd för varför hon låter så.

Det är som att hon inte får någon syre alls genom näsan hon bara blåser och blåser men det händer ingenting.Det måste vara jätte jobbigt att inte få den syren man är van vid genom näsan.Hon är så liten att hon har inte riktig koll på att hon kan andas genom munnen.

Vi har ju varit med henne till Gällivare på öra,näsa,hals avdelingen men dom kunde ju inte se något fel.Jag har tjatat sen Mindra var en bebis att något är fel på hennes näsa men nu fick ju svar på att allt var okej.Men jag som mamma vet att det är något som är fel för så här ska man inte behöva låta när man är så liten och det blir ju inte bättre.

Jag är riktigt orolig vad det kan vara......

Av Pernilla - 3 november 2008 14:25

Nu är man ensam igen före Björn for i morse till Sthlm för att sedan åka vidare till Göteborg under eftermiddagen

Minton har hostat hela natten så han är hemma från dagis idag så får vi se om han kanske ska gå på onsdag.

Ikväll ska jag och Linda t kolla på Sex and the city - the movie så det kommer ju bli ur kul.Det känns skönt att man slipper sitta själv på kvällen oxå.

Annars händer det inte så mycket mer än att vi har en inne dag och hoppas att Mintons hosta ska ge sig.

Av Pernilla - 3 november 2008 14:21

Nu har jag gått den där hemska promenaden upp till nordbanken för att lämna in vårat slutgiltiga lån.Nu under veckan kommer man att vara på helspänd och hoppas att svaret kommer så frort som möjligt.Men innan onsdag måste vi få ett svar för att kunna skriva på kontrakt på huset och låta våran lägenhet komma ut på annons om att den är ledig.

Jag är så himla nervös och det känns så himla obehaglig och som att det är ett stort beslut om att köpa ett hus det är ju inte klokt ju.

Men nu håller vi tummarna att det kommer att gå vägen och att vi i slutet på veckan vet om  vi blir "Tuollabor" eller inte.

Av Pernilla - 2 november 2008 14:28

Vi ringde till Gällivare idag för att få svar på om vi kunde höja Mindras kramp mediciner.Hon är är ju så himla spänd hela tiden och fick en kramp vid 11.Det var inga problem att höja hennes mediciner utan det gick bra och jag skulle höra av mig i mitten på veckan om hur det går.

Hoppas att detta gör att det ge sig nu med kramperna det måste vara jätte jobbigt för henne att hela tiden vara så spänd.

Av Pernilla - 1 november 2008 11:09

Idag har vi varit ute på en promenad i det helt underbara vintervädret.Det var´-10 grader och så har det ju kommit snö så man kan dra Minton i pulkan.Han tyckte att det var super roligt att åka på den.Vi såg 2 st ambulanser och en polishellikopter på våran promenad.Det var verkligen en lyckad promenad för Minton.På eftermiddagen så hälsade vi på min faster Tuula och hennes man Hasse.Dom har gjort om i sitt vardagsrum och det var så himla fint.Nu längtar man ju ännu mer till att få sitt hus så man kan fixa lite.

Det är ju inget vi ska fixa så direkt men några små grejer blir det ju alltid.

Mindra har inte en av sina bästa dagar idag hon har krampat 3 gånger och nu sista gången klockan 18 så fick vi ge stesolid till henne.


Skapa flashcards