Alla inlägg under september 2008

Av Pernilla - 26 september 2008 14:42

Nu är det länge sen jag skrev och det beror på att det inte har funnits någon energi eller ork.

Minton har varit hemma från dagis hela veckan och det sätter sin spår.Han har haft feber,hosta och varit förkyld.

Mindra har haft samma sak och det har tagit jätte mycket på hennes krafter hon har sovit ganska mycket den här veckan.

Annars har det kanske inte hänt så mycket denna veckan mer än att vi varit med Minton på akuten en dag (jag kommer inte ihåg när det var)Vi betalde 250 kr för att träffa en läkare i kanske 7 minuter det är ju helt otroligt att man måste betala för barn när man går med dom akut.Det är bara i norrbotten man behöver det.

Vi for in med Minton för han fick förkylningsastma och fick knappt någon luft men på sjukhuset sa dom att det var ingen fara och att han behövde inte andas i en apparat för det.

Men det tyckte jag att han behövde men vad hjälpte det.

Vi hann ju inte mer än komma hem så spydde ju MInton jätte mycket och det tror jag har att göra med att det var hans kropp att säga ifrån.Han hade ju haft jobbigt att andas hela dagen.

Jag tycker det är så hemskt när han inte får luft det måste ju vara en jätte hemsk känsla.Usch

Av Pernilla - 26 september 2008 07:21

Idag har Minrda krampat 3 gånger och då var 2 ganska stora och satt i längre än dom brukar.Vi fick ge henne stesolid och det har vi inte behövt ge henne på ganska länge nu så det kändes ju så där.

Hon blev direkt avslappnad och efter det har hon inte haft kramper.Hoppas att det håller i sig .

Av Pernilla - 21 september 2008 15:46

Nu har Mindra feber och Minton har en hemsk hosta.Han hostar tills han spyr det är ju helt otroligt våra barn är ju aldrig friska.

Av Pernilla - 18 september 2008 10:58

I natt har min kusin Minna och hennes kille Mikko fått en flicka som ska heta Leia.

Hon valde att ge mamma ett helvete när hon skulle ut så det fick bli ett snitt.Men allt har gått bra och alla 3 mår jätte bra.


SUPER GRATTIS TILL ER ALLA 3 NU LÄNGTAR VI TILLS NI KOMMER HEM SÅ VI FÅR TRÄFFA LILL TÖSEN.

Gå in på www.nll.se och titta på henne hon är ur söt.

Av Pernilla - 16 september 2008 08:06

Godmorgon på er alla där ute.Minton har sovit hela natten utan blöja och han grejade det.

Gud vad glad jag blir trodde verkligen inte att det skulle gå så himla lätt.

Hurra för barn som inte har blöjor.

Idag måste jag iväg på stan och handla kläder till Minton alla hans byxor är ju för korta och så behöver han ju så klart kalsonger nu oxå.

Av Pernilla - 15 september 2008 21:08

Nu börjar det närma sig för min kusin Minna att få barn.Hon har haft värkar hela dagen igår och några få idag så nu är det verkligen på gång.Jag tror att hon kommer att få en tjej det ser ut som det på hennes mage.

Lycka till Minna och Mikko detta fixar ni.Vi är ju några innan er som har klarat av det så då fixar ni det oxå.Tyvärr finns det inget val den måste ju ut.

Ha ha

Hör av er direkt ni har chansen....

Av Pernilla - 15 september 2008 19:50

Mindr har krampat 2 gånger förra veckan och idag var det daxs igen men idag så skrek hon.Hon skriker ganska högt och 2 gånger gjorde hon detta.Jag tycker att detta är dom värsta kramperna när hon skriker det låter ju så himla hemskt.

Hon tittar ju på mig som att jag är ett monster när hon krampar man får ingen kontakt alls med henne.Hon drar ihop sig i hela kroppen och det håller väl i sig en 30 -40 sekunder.Men det känns verkligen som flera minuter.Efter att hon fått en kramp så somnar hon direkt.Jag börjar som sagt och grina för jag tycker att dom här kramperna är dom jobbigaste.

Man kan ju inte hjälpa henne tyvärr..... suck ....

Av Pernilla - 15 september 2008 19:47

Nu är det slut på att ha Minton ska ha blöja på sig.Idag är första dagen han är helt utan blöja hela dagen.Han har sovit utan blöja och vi har varit och handla utan blöja och inga problem.Så då bestämde jag bara att nu är det färdigt han behöver verkligen inte den.Vi ska skicka med extra kläder till dagis för det kommer ju hända olyckor det kan jag slå vad om.Minton har ju under en längre tid tränat på att gå på pottan och nu har han kalsonger på sig och han tycker ju att det är lite obehagligt men det släpper väl.

Ovido - Quiz & Flashcards