Alla inlägg under augusti 2008

Av Pernilla - 6 augusti 2008 10:50

Dopet har gått bra.Vi hade dopet i lördags men jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit skriva.Mindra var jätte duktig i kyrkan och sov som en stock.När hon fick vatten på huvudet så vaknade hon till men somnade igen.Minton var helt paff över alla människor som var där.Han satt i min famn först men sen vill han springa av sig med kusinerna William och Zack.Då ramlade han i kyrkan och fick hål i läppen och blod på skjortan var ett faktum.Men man kan ju inte göra så mycket.Han hade ju inte sovit innan dopet så han var jätte trött.

Mindra fick jätte fina presenter och hela dopet var jätte lyckat.Det kommer att komma bilder och mer om dopet här längre fram när jag har tid.Jag hoppas att det blir snart.

Av Pernilla - 6 augusti 2008 10:42

Nu sitter jag bara vid telefonen och väntar på ett besked av läkaren.Mindras fontanell har varit spänd nu jätte länge och igår när jag mätte huvudomfånget hade det ökat med 0.5 cm.Då blir man ju riktigt rädd som förälder.

Idag skulle barnläkaren från Gällivare ringa ner till Umeå för att höra med dom vad vi ska göra.

Han skulle ringa mig under förmiddagen så får vi se vad dom har bestämt.Men förhoppningsvis så är det inte så jätte akut att ta sig ner till Umeå så vi kan åka ner hela familjen med bilen.Men jag vet inte vi får väl se vad dom säger.

Det är jätte jobbigt att bara sitta och vänta på att någon ska ringa.

Av Pernilla - 5 augusti 2008 20:51

Här kommer kort på Mintons farmor och farfar Anita och Tommy som är på väg hem.Minton följde med för att säga hej då.Jag passade på att knäppa lite kort från ballkongen.

Av Pernilla - 3 augusti 2008 20:46

När Björns släktingar var här så blev det ett besök upp på luossa toppen en skidbacke i Kiruna vart man ser ganska bra över stan.Jag kan säga att det är ju en ganska vacker stad vi bor i.Men det är ju så sällan man ser den från den här synvinkeln.Alla som är till Kiruna är ju så fachinerad över att man kan se fjällen från stan.

En annan som bor med det varje dag tänker ju inte på det men det är otroligt vackert.

Av Pernilla - 3 augusti 2008 20:36

Björns morbror Claes -göran och hans fru Marlene kom ju upp till Kiruna för att vara med på dopet.

Björns moster Eva - britt och hennes man Kent kom oxå upp för att vara med.Dom sov på Gullriset men på dagarna och kvällarna så var dom ju hemma hos oss.Vi åt mat varje dag hos oss och det fikades en hel del tårta oxå.Men det var bra för det blev ju så himla mycket över.

Jag har sattit in kort på Björns släktingar och  hans mamma, pappa och bror än en gång tack för att ni kom det var jätte trevligt med lång väga gäster till Mindras dop.


Av Pernilla - 3 augusti 2008 07:19

Idag har jag fått vara till tandläkaren för jag har haft sådan tandvärk ända sen i fredags.

Jag vaknade i natt av att det gjorde så ont att jag började grina.Jag har en visdomstand som är på väg upp och har varit på väg i minst 10 år.Jag fattar inte när dom ska komma upp helt.

Hos tandläkaren så fick jag pencillin och han sa att det var en infektion i tandköttet för det kom var när han tryckte där.Jag höll på att lätta från stolen när han tryckte just där vart man har så himla ont.

Jag skulle äta pencillin i 1 vecka så vi får väl se om det blir bättre.

Nästa gång jag får så här då tar man bort tanden helt.

Det kan jag ju säga att det är inget jag längtar till för jag har hört att det kan göra svin ont och att det är en hel process att få bort dom.Mina tänder har ju inte kommit upp heller utan en del av tanden ligger ju under tandköttet.

Usch tandvärk är ju verkligen hemskt man känner sig som en fotboll i ansiktet.

Jag hade ont i halsen och kunde knappt svälja.

Av Pernilla - 2 augusti 2008 20:28

Den klänningen som Mindra hade på sig efter dopet och som hon har hör på kortet är en klänning som jag hade efetr mitt dop när jag var liten.Det var en hatt till oxå men den har hon inte på sig här men det syns på fikat.

Mindra ligger här på korten i farmor Anitas famn och det kan jag säga att hon gjorde varje dag när dom var här och Mindra somnade så skönt varje gång.

Av Pernilla - 2 augusti 2008 20:26

Jag sätter in lite kort på folk som var med på dopet.

Alltså lite dop vimmel kort.

Skapa flashcards