Alla inlägg under augusti 2008

Av Pernilla - 19 augusti 2008 12:53

Nu sitter vi på hotellet och väntar på att få gå till läkaren vi har tid klockan 14.15.Väntan är ju olidlig att bara sitta och inte kunna gå nu för att få svaren.

Jag är jätte nyfiken på att få se vad Per -åke kommer att göra med Mindras shunt.den är lika svälld fortfarande och att hon satt i bilbarnstolen igår i 8 timmar gav ingenting.

Bilresan ner till Umeå var inget problem jag tyckte att det gick jätte bra.Minton lekte själv i baksätet med sina leksaker och Mindra sov mesta delen.

Vi stannade en gång för att äta i Piteå men sen körde vi hela tiden.Det var verkligen jätte dåligt väder det regnade hela vägen ner.

Av Pernilla - 18 augusti 2008 10:17

Idag åker vi till Umeå för ett läkarbesök.Vi ska träffa mindras läkare Per- åke det är han som har hand om hennes shunt.Den fungerar ju fortfarade inte som den ska och hennes fontanell är fortfarande svälld.Men jag hoppas till alla gudar att det bara är att ställa om den och att det sen ska fungera.Men man ska ju aldrig hoppas på för mycket för då blir man bara besviken.

Ha det nu så bra alla min bloggläsare och jag kommer att ta med mig min rosa dator så jag kan uppdatera er i Umeå.

Jag kanske skriver mer ikväll om hur bilresan gick och så.

Av Pernilla - 17 augusti 2008 18:55

Minton famnen betyder att Mindra ska sitta i hans famn och så brukar det bli.Så här komemr dte kort på Minton med sin lillasyster Mindra.Men som ni ser på bilderna så är Mindras fontanell rejält uppåt.

Av Pernilla - 16 augusti 2008 18:43

Ja ha då var det daxs för barnens dag i Kiruna denna helgen brukar det alltid var jätte kallt och så även i år.

I år var karusellerna mitt i stan och det passade ju oss perfekt så vi gick en sväng med MInton jag tror att vi var där i 40 Minuter och Minton fick åka alla dom karusellerna som var anpassad för honom.Jag tror att det var 3 st.Han tyckte att det var jätte roligt.Varje karusell kostade 40 kroner så det var ju svin dyrt men vad gör dom inte för att pressa föräldrarna på pengar.

Vi köpte även lotter och så för att vinna saker men det gjorde vi inte utan det var bara förlorade pengar.

Av Pernilla - 14 augusti 2008 22:13

Jag kan inte fatta att ni som läser denna bloggen har orkat läsa den.Färgen har ju varit hemsk och det har ju inte funnits ett enda kort ju på jätte länge.Jag hatar själv bloggar som inte har kort då orkar jag inte läsa.Men nu har jag sattit in kort så jag tror att det finns lite nytt även bak i bloggen under juli månad.Idag när jag satte in kort i bloggen så plingade det till att jag har över 500 kort i bloggen det är ju helt otroligt.

Jag ändrade färgen oxå så att man iallafall kan se vad det står den andra färgen fick man ju ont i ögonen av.

Men eftersom jag själv aldrig läser bloggen så ser jag ju inte sånt eller tex stavfel och så.Men ni får ju gärna säga till om det är något för då kan jag ju ändra på det.

Av Pernilla - 14 augusti 2008 18:20

Jag kan inet fatta att ingen har sagt till mig att jag sattit in samma inlägg 3 gånger.Ni måste ju tro att jag håller på att bli tokig ju.

Ha ha.Nu tog jag bort 2 st men problemet är ju att då försvann inläggen som var skrivna.

Så ni som hade skrivit inlägg kanske kan skriva nya om ni vill då får jag era blogg adresser och så.Men ni behöver ju inte om ni inte vill.

Av Pernilla - 14 augusti 2008 10:24

Vi var till Gällivare igår men jag orkade inte skriva då så jag skriver idag istället.

Vi hade en hel dag i Gällivare med Mindra.Minton stannade hemma med sin mormor och dom for till Vittangi och hälsade på kusinerna Zack och William.

Mindra var på ultraljud för att se om vätskan i huvudet hade ökat och det hade det med 5 mm på diametern på 1 vecka.

Vi träffade Mindras läkare Åke och ha tyckte inte att det var någon fara utan att vi kunde åka i lungn och ro åka till Umeå på tisdag nästa vecka.Men Åke erkände att han trodde inte att det var så mycket vätska under fontanellen.Eller att den skulle vara så spänd.Men skallbenen har inte börjat och flytta på sig ännu så det var ingen fara.För när det blir för mycket vätska i huvudet då delar sig skallbenen.Det ska det göra när trycket blir för stort.Vi var även och kolla Mindras ögon och det var samma som det har varit tidigare så det var bara att fortsätta med glasögonen.


Av Pernilla - 13 augusti 2008 22:08

Här kommer kort på våra underbara barn.

Ovido - Quiz & Flashcards