Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Kramp igen

Av Pernilla - 13 juli 2008 21:01

Det totala maktlösheten som kommer när Mindra krampar går inte med ord att beskriva.Nu har Mindra krampat 20.45 hon har precis fått sina krampmediciner och det var ju tur att dom han komma ner i magen innan det var daxs för en kramp.Dom kramperna som mindra har just nu tycker jag är jätte läskiga. Jag blir så himla rädd att jag bara kan grina. Hon låg på soffan bredvid mig och helt plötsligt blir hon alldelens röd i ansiktet och hyperventilerar. Hon ser faktiskt helt tokig ut. Hon börjar och skrika högt och drar ihop sig till en boll. Jag håller henne i min famn men jag kan inte få någon kontakt med henne alls det är som att hon ser rakt igenom mig. Det är alltid jag som har henne i famnen eller är med henne när hon krampar Björn är aldrig i närheten. Denna gången så skrek hon jätte kraftigt och efteråt börjar hon och grina. Vi grinade tillsammans.Björn höll på att söva Minton när hon fick krampen och han kom springandes direkt för han kunde ju höra att hon skrek och fick en kramp. Hon somnade direkt efteråt. Jag funderar mest på hur man ska kunna hjälpa henne när hon får så här.Jag kan inte sluta grina eteråt.

Fontanellen har varit spänd nu ett par dagar.

Snälla kan inte bara någon hjälpa mig !!!!

Jag vill verkligen inte uppleva detta igen det jag blir livrädd.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Siekas

17 juli 2008 08:15

Lilla vännen, förstår att det är skrämmande när hon krampar..men jag är övertygad att hon kommer att bli bättre!! hon är en fighter o det är du med!
Massor me kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 30 april 2010 11:59

Nu lägger jag ner mindras blogg.Jag har ingen motivation att skriva och tycker att det händer ju inte så mycket så det är svårt att hitta något att skriva om. Men om ni vill kan ni fortsätta läsa om mig på min hemsida som jag har gjort: http://pi...

Av Pernilla - 5 april 2010 08:29

Ja då var det sista dagen på påsken och vi har inte haft så där jätte fint vöder.Vi har varit uppe hos min mamma och pappa och firat påsk med god mat och trevligt sällskap.Minton skulle sova hos mormor och morfar i fredags men han ångrade sig så han ...

Av Pernilla - 26 mars 2010 09:19

Mindra är ju jätte snorig igen och Minton har varit lite snorig men inget mer än så.Men in natt kom det han har hostat och hostat.Han hostar nu på morgonen oxå.När han får hosta så slår det sig alltid på hans astma och han äter ingentng och så spyr h...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:09

Här kommer det kort på Mindras nya glasögon.                                                                                          ...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:03

Mindra myser i sin tränings stol.Den är tydligen så himla skön att hon kan somna i den.        Ica kvantum har öppnat i Kiruna och då var vi ju tvungen att åka dit och titta.Barnen fick sitt i kundvagnen och det tyckte storebror Minton var...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se