Direktlänk till inlägg 13 juli 2008

Banan för hela slanten

Av Pernilla - 13 juli 2008 18:29

Nu har Mindra äntligen fått  börja äta annat än bara ersättning idag gav vi henne banan och vatten.Jag har ju varit lite rädd för hur det ska gå den dagen man skulle ge henne annat eftersom hon är tvungen att jobba bak det med tungan sin.Men det var inga som helst problem och hon tyckte ju att det var super gott.vatten drack hon oxå utan problem så nu blir det hård träning av mat med henne.

Det var en otrolig känsla att se att hon kunde äta precis som Minton när han fick fast föda det var inget som skiljde på dom 2 iallfall.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 30 april 2010 11:59

Nu lägger jag ner mindras blogg.Jag har ingen motivation att skriva och tycker att det händer ju inte så mycket så det är svårt att hitta något att skriva om. Men om ni vill kan ni fortsätta läsa om mig på min hemsida som jag har gjort: http://pi...

Av Pernilla - 5 april 2010 08:29

Ja då var det sista dagen på påsken och vi har inte haft så där jätte fint vöder.Vi har varit uppe hos min mamma och pappa och firat påsk med god mat och trevligt sällskap.Minton skulle sova hos mormor och morfar i fredags men han ångrade sig så han ...

Av Pernilla - 26 mars 2010 09:19

Mindra är ju jätte snorig igen och Minton har varit lite snorig men inget mer än så.Men in natt kom det han har hostat och hostat.Han hostar nu på morgonen oxå.När han får hosta så slår det sig alltid på hans astma och han äter ingentng och så spyr h...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:09

Här kommer det kort på Mindras nya glasögon.                                                                                          ...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:03

Mindra myser i sin tränings stol.Den är tydligen så himla skön att hon kan somna i den.        Ica kvantum har öppnat i Kiruna och då var vi ju tvungen att åka dit och titta.Barnen fick sitt i kundvagnen och det tyckte storebror Minton var...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se