Alla inlägg under juni 2008

Av Pernilla - 13 juni 2008 20:18

Då var det fredagen den 13 inte så kul att ha skolavslutning på men ändå det är ju bara att gilla läget.

Jag kände 2 stycken som tog studenten i år och jag kan fortfarande inte fatta att dom är så stora.Det är min kusin Mattias och min kusin Sari`s dotter Sanna.

Jag har alltså följt dessa 2 hela livet och dom ska ju inte ta studenten ännu.Jag vet inte hur gamla jag vill att dom ska vara men tiden har gått så himla fort.

Ja ja sjung om studentens lyckliga dar.....

Jag var och fick hos bägge 2 och passade på att fota lite.Dom har åkt lasbilar genom stan i en studentkortege.Vi hade turen att vi kunde stå på ballokongen och titta utan att bli blöta av det regnet som kom precis när studenterna kom ut från skolan.Suck kunde det inte vara strålande sol denna dagen.Men det är ju fredagen den 13 så nåt ska det väl hända.

Av Pernilla - 11 juni 2008 21:25

Här kommer kort på våra underbara barn.

Av Pernilla - 10 juni 2008 20:26

Här kommer det kort från Umeå det är på Mindra med eeg grejer på huvudet,Björn och Minton i "snabbhissarna" på sjukhuset som Minton bara älskar att åka i, på patienthotellet "björken"i Umeå,Mindra i alen som vi sov i och Minton i städar tagen på hotellet.

Är det något ni undrar över så är det ju bara att fråga...

Av Pernilla - 9 juni 2008 20:31

På vägen ner till Umeå stannade vi hos en helt underbar kompis som jag har lärt känna när vi var nere i Umeå.Hon heter Marie och är precis som jag vi är så lika att det är helt sjukt.Vi har haft mycket stöd i varandra under denna jobbiga tid i Umeå och nu efteråt så ringer vi ofta till varandra.Hon har 2 ur gulliga söner som lekte med Minton.Om Minton har mycket leksaker så är det ingenting jämnfört med vad dom grabbarna hade.Minton tyckte att det var ur kul att leka hemma hos dom.Det bästa av allt var att vi fick palt till middag när vi var där.Helt underbart gott jag höll på att äta ihjäl mig.

Tack Johan för palten det var super gott.Keep it up!!


Det känns skönt att prata med någon som vet hur det har varit och hur det känns att ligga på barn 4 i Umeå.Marie fick en pojke som heter Elias och föddes i vecka 23 så han var ju väldigt liten och för dom har det varit och är det en hård resa.Men det fikxar dom för hon är så himla stark och underbar.


TACK FÖR ATT DU FINNS MARIE DU BETYDER JÄTTE MYCKET FÖR MIG.

MÅNGA KRAMAR TILL DEJ OCH DIN FAMILJ FRÅN OSS I KIRUNA.

Av Pernilla - 9 juni 2008 20:15

Så här såg det ut i Kiruna den morgonen vi åkte till Umeå.Det är ju så man blir deprimerad.Det är ju ändå den 9 juni och 4 dagar kvar till skolavslutningen.

Av Pernilla - 6 juni 2008 20:58

På nationaldagen kom Mindras och Mintons kusiner William och Zack upp till Kiruna.Då gick vi till järnvägspaken och lekte.Mintons kompis Rasmus kom också och följde med dit så vi var ett helt gäng och lekte.

Så klart hade jag med mig kameran för att kunna fota till bloggen.

Av Pernilla - 4 juni 2008 10:33

Nu vet inte jag om detta går men snälla alla ni som röstade på den sidan jag satt upp längre ner i bloggen snälla testa om ni kommer in igen man kanske inte kan det men jag har så många poäng och skulle vilja ha fler.Så gör ett försök till är ni gulliga för min skull.

Av Pernilla - 4 juni 2008 10:30

Ja ha detta var dagen man bara skulle vara en cool mamma på stan och käka mjukglass.Men så blev det ju inte Minton åkte på dagis och hann vara där 20 minuter så ringer dom och säger att han spyr.Vi åker och hämtar han och han är inte alls dåligt utan han bara spydde 3 gånger rejält i hallen på dagis.Så det var ju bara att åka hem han tror nog att vi är tokiga först lämnar vi han och sen hämtar vi han nästan direkt.

Suck ja det är inte lätt att vara 2 barns mamma.Men det bästa är ju att Mindra mår bra i allfall.

Ovido - Quiz & Flashcards