Alla inlägg under maj 2008

Av Pernilla - 5 maj 2008 18:31

Min son Minton som nu är 2 år han är helt galen i cars vi var på brio idag och kolla på en teletubbies så att han skulle ha alla 4.Men på vägen in såg Minton allt som har cars på sig så innan vi kom ut fick han en boll med cars på.Han blev helt överlycklig.

Jag är frälst i något som heter scrapbooking det är ett sätt att göra kort och så hemma.Man klistrar och klipper en massa och sätter ihop på olika papper och med olika kort.Jag har gjort detta på datorn alltså digital scrapbooking men nu vill jag börja med vanlig istället.Jag har idag varit och köpt en del grejer men det blir lätt dyrt för det är en hel del saker man måste ha innan man kan börja.Jag passade på att skriva upp mig på en lista vart dom ska starta en kurs om just detta.Det kunde ju inte komma mer lägligt än just nu men jag vet inte hur jag ska ha tid men det får jag fixa.Jag hade hoppas att det var felr som jag kände som ville göra detta.Jag ska fixa barnens första års böcker med det sättet.

Hoppas att jag kommer med på kursen dom skulle ringa dag .

Av Pernilla - 4 maj 2008 10:39

Minton har ju blivit storebror och han är så himla go med Mindra han pussar och kramar henne jätte mycket.

Han är så himla stolt över henne och han kallar henne för Minna han kan inte säga Mindra.Men det gör ju inte så mycket.Vart hon än är ska han var bredvid henne till och med i babygymmet.

Av Pernilla - 3 maj 2008 10:30

Då var det dagen med stort D.Mintons 2års kalas jag hade varit och handlat Cars grejer som vi dukade bordet med och beställt en Cars tårta.Minton var så himla trött idag för han gick upp klockan 6 så han somnade klockan 11 och sov till 12.20.Han missade att min mamma och pappa kom för att gratulera honom men när han väl kom upp så hade jag dukat fram allt på bordet och han blev jätte glad.Det var ballonger i lampan i köket och dom tyckte han var jätte roliga.Han och min pappa lekte med ballongerna.Minton fick en bra dag med en massa paket och fika.Han fick cars bilar,böcker,filmer,kläder och pussel.Ja en hel del grejer och en massa kompisar som han kunde leka med.Det var en stojig dag med massa folk och liv och rörelser.Mindra tyckte att det var ganska behagligt för hon sov som en sten när det var mycket ljud runt om henne.

Av Pernilla - 2 maj 2008 10:16

Vi har varit till Gällivare med Mindra idag .Dom har gjort ett EEG på hennes huvud för att se hjärnkapasiteten för att man eventuellt ska kunna ta bort en krampmedicin på henne.

Detta fick vi göra som en akut grej klockan 8 på morgon för att strejken börjar på måndag så detta var enda tiden dom hade.När vi kom dit så väntade dom på oss det var egentligen stängt där men dom hade öppet för oss denna dagen.Mindra fick sitta i min famn medans dom satte på henne elektroderna på huvudet.Hon sov till och från men hon tyckte inte att det var specillt skönt att göra detta.Hon satt i min famn hela tiden och det var inte så lätt att hålla henne stilla när dom gjorde undersökningen.Hon grinade och blev jätte irriterad.

Det hela tog kanske 1 timme och efter det åkte vi hem till min bror och hans familj i Vittangi.Vi var ute hela tiden och grabbarna lekte ute på deras gård det var mycket vatten och fast Minton hade galon kläder så var han jätte blöt på benen.Vi grillade hamburgare och korv.Mindra låg i vagnen och sov hela tiden vi var i Vittangi.Hon är verkligen en lätt unge att ha att göra med.

Minton somnade direkt han satte sig i bilen på väg hem.Väl hemma så kom min kusin Åsa och hennes dotter Svea och hälsade på oss.Svea är 1 vecka yngre än Mindra.Mindra ser verkligen stor ut jämnfört med Svea.

Men jag tror att det beror på Mindras stora huvud hennes huvud var 6 cm större än Sveas det är ganska mycket.Svea är verkligen en söt bebis. Det var en specill känsla att träffa min kusin och hennes dotter för sist vi träffades så var min kusin Åsa inte en mamma.

Tänk bara en sån grej det är ju helt sjukt.

Ovido - Quiz & Flashcards