Alla inlägg under april 2008

Av Pernilla - 23 april 2008 21:34

Minton fyller ju år på lördag och jag tänkte att jag skulle skriva lite vad han önskar sig.

Mintons önskelista:

* Cars grejer eller bilar som det kallas på svenska

* Teletubbies grejer eller figurerna

Han blir nöjd med vad han än får men detta gör att han blir extra glad.

Av Pernilla - 22 april 2008 19:52

Nu är det inte länge kvar tills vi sitter i en taxi bil på väg till Umeå flygplats.Den kommer och hämtar upp oss 21.20 det är 1 timme innán flyget går.Jag är lite nervös över att komma hemmest nervös för att få träffa Minton och Björn.Jag har saknat dom så himla mycket.Det ska bli fantastiskt skönt att få sova i egen säng och slippa plastade sjukhus sängar.

Bara att få gå på egen toalett och fika frukost i sitt eget kök känns som rena lyxen just nu.

Jag hoppas med näbbar och klor att vi ska få vara hemma nu och börja njuta av familjelivet på riktigt.

Imorgon ska jag bara njuta av att vara hemma och inte göra något alls.

Av Pernilla - 22 april 2008 12:19

Nu har jag packat färdigt och hemresan ligger nu framför oss.Mindra mår som en prinsessa nu och hennes crp värde är nere på 6.Jag längtar sjukt mycket efter att få komma hem men det är ju ett stort problem att dom är sjuka hemma just u.Eller Minton har varit sjuk och Björn är sjuk just nu han har feber och känner sig inte allas pigg och kry.Hoppas att det är den bakterien som MIndra blev sjuk i.Nu vill vi kunna komma hem och ta det lungt tillsammans med familjen.här i Umeå är det verkligen underbart väder just nu solen skiner och folk sitter och sola runt om på sjukhuset.Sköterskorna ska boka flygbiljett åt oss och taxi.Dom berättatde att taxi chaffören kommer upp för att hjälpa en med sin packning.Jag får ju inte med mig Mindra och 2 väskor själv.Det jag tycker är jobbigt med denna flygningen är att man kommer hem så himla sent.Men vad gör det när man få sova i egen säng.

Det ska bli underbart att träffa min familj att kunna ha min son Minton i famnen och bara krama och pussa på han.

VI SES HEMMA I KIRUNA ALLA.

Av Pernilla - 21 april 2008 19:25

Det blir 2 års kalas på lördag emellan 12- 16 så då är ni hjärtligt välkomna hem till oss.Minton blir ju stora killen då.

Många kramar från oss

Av Pernilla - 21 april 2008 18:41

Idag har  barn läkarna pratat om att vi ska få åka hem om neurologerna tycker det.Det var inte Per - åke som kom ner för han var i Sthlm.Men i morgon skulle han komma.Den som kom i stället för han tyckte att vi ska vänta en dag till så dom kan ta lite nya crp värden och kolla hur pencillinen värkar nu när hon får den i munnen.

Hon ska vägas,mäta och kolla ett huvudomfång.Detta kändes helt underbart att få höra att dom pratar om att vi ska få åka hem.Vi kommer att åka regulärt flyg hem så då åker vi imorgon kl 22.40 tror jag.Det känns ju inte så kul att åka så himla sent på kvällen men det finns ju inget att välja på när vi bor vart vi bor.

Men nu är ju hela min familj sjuk hemma i Kiruna Björn är förkyld och har feber och Minton har haft samma men är på väg tillbaka.

Jag och Mindra har varit på stan idag och handla en del grejer.Det var underbart väder här i Umeå nu är våren här jätte skönt.

 Vi gick på stan med våran snygga vagn och bara myste på Mindra sov hela tiden och jag sprang i affärer.Jag har ätit min första mjukglass i år och det var skönt och otoligt gott.Mindra får inte igång sin mage så den har vi fått tömma 2 gånger nu på kvällen.Den var stor som en ballong och hon hade jätte ont bara man rörde på den.Det kom ut bajs men det var mest luft.Läkaren var in och tittade han tyckte att man skulle tömma henne varje dag för att hjälpa henne på traven med detta problemet.

Av Pernilla - 20 april 2008 19:16

I natt klockan 00 fick Mindra sin pencillin men när dom skulle spola ren den så slutatde den att fungera.Så klockan 8 på morgonen skulle hon haft pencillin igen men det funkade inte.Dom har stuckigt henne idag som en nål dyna men inget fungerar på henne.Det har varit 3 olika sorters personal hit. 1 från barn 4 (dom är ju vana att sticka små barn),narkossköterska(dom ska ju lyckas med detta),och en annan människa jag vet inte vart hon kom i från (men hon skulle oxå klara av detta).Ingen av dessa människor klarade av att få en nål att stanna kvar så dom kunde ge henne pencillinet.Nu är klockan 19 och hon har fortfarande inte fått sin pencillin.

Men nu har dom tagit beslutet om att inte sticka henne mera iallfall utan nu ska hon få det via munne.Så får man ta ett nytt beslut vad man ska göra med henne imorgon beroende på hur länge man ska ha henne på pencillin.Hennes crp värde var 14 igår och idag har man ju inte kunnat ta något.

Jag har tömmt Mindras mage idag igen med lavemang och nu börjar man ju bli orolig vad dom ska hitta när dom ska in i tarmen och titta.

Hon ligger och trycker men det kommer inte ut något och när jag tömde henne så var det inte mycket bajs utan en massa luft bara.

Vi har myst på idag jag och Mindra efter en jobbig natt med en snörvlig näsa så  passade vi på att sova 2 timmar på dan istället.Grymt skönt.Mindra fick barnvakt på kvällen för jag stack och åt pizza med min kompis Marie det var behövligt att bara vara tjejerna utan barn och sitta och snacka en massa bajs.

                                                

Av Pernilla - 19 april 2008 14:43

Tusen tack min mamma för det du har stickat till Minton det passade perfekt och dunvästen var ju super snygg till detta

Av Pernilla - 19 april 2008 14:33

Här är kommer kort på resan ner till Umeå.

Det är på flygplanet det var ju inte så stort.

Det är på ambulansen 

Den otroligt snygga vagnen som vi har här nere och på mindras säng

Ovido - Quiz & Flashcards