Alla inlägg under mars 2008

Av Pernilla - 9 mars 2008 20:49

Nu är sonden bort och hon ligger i mammas famn och myser efter att ha ätit.

Av Pernilla - 9 mars 2008 20:45

En nöjd tjej trots allt hon varit med om det senaste dygnet .Mindra har sonden kvar för hon är för trött för att äta i flaskan själv.

Av Pernilla - 9 mars 2008 20:40

Nu ser ni att drenaget är på plats i hennes huvud och det är helt gult på hennes kompresser men det beror på att läkaren har tryckt ut hjärnvätska och då blev det blött på kompresserna.

Påsen som ni ser är där hennes hjärnvätsa hamnar när det tömmer.

Av Pernilla - 9 mars 2008 20:35

Mindra utan respiratorn märket på sidan om huvudet är där den gamla shunten har suttit.Hon har så fina svarta märken i huvudet men det är bara ett märke för att dom ska kunna mäta hennes huvud på samma ställe varje gång.

Av Pernilla - 9 mars 2008 20:31

Mindra dagen efter operation nu är gamla shunten borta och drenaget är på plats och hon har respirator.Allt hade gått bra men jag tyckte inte att det var så kul när hon hade respirator det ser ju så hemskt ut.Hon ser extra sjuk ut och jag tycker så synd om henne.

Av Pernilla - 9 mars 2008 20:26

Här kommer kort på mamma och Mindra innan operation kl 00 på natten.Vi passar på att mysa lite.

Av Pernilla - 9 mars 2008 20:23

Halloj alla där ute som läser

Nu kommer jag att lägga ut en massa bilder på Mindra och min familj dom kommer i ordning och jag skriver till varje kort så ni ska veta vad det är.Det kommer att vara en del kanske obehagliga bilder på Mindras huvud som inte ser så trevliga ut men jag vill ändå visa dom.

Hoppas att detta uppskattas av er som läser.

Av Pernilla - 7 mars 2008 13:09

Nu kan man sluta vänta nu sitter MInton och Björn i bilen på väg till oss.Jag tror jag längtar ihjäl mig men nu är det ju inte länge kvar innan jag får träffa dom.Jag ska ligga i sängen och söva Minton ikväll och det får ta hur lånng tid som helst det bryr jag mig inte om.Det känns bara skönt att äntligen få träffas.Nu har man ju slitits emellan dom och Mindra men nu kommer vi vara tillsammans hela familjen och det känns ju lyxigt.Det var ju inte riktigt så här man trodde att det skulle bli men nu är snart allt detta över och vi kan starta om på nytt hemma.


Mindra mår som en sol och hon verkar inte ha några bekymmer alls.Hon äter soom en häst och vikten går stadigt uppåt.Idag klev hon in i 4 kg klubben.Hon ser ut som en sumo nu jag kallar henne för mammas lilla sumo.

Hon har en förmåga att äta mycket på nätterna och inte alls lika mycket på dagarna tyvärr.Jag hoppas att detta kommer att vända tills vi kommer hem.

Kram på er alla som är här och läser.

Ovido - Quiz & Flashcards