Alla inlägg under mars 2008

Av Pernilla - 9 mars 2008 21:30

Mindra nyfödd och Mindra nu 6 veckor senare då ser man att huvudet är mera avlångt och toppigt idag istället för brett.Då kan man ju se hur stor mängd vätska hon hade i sitt huvud från början.Man ska nog vara glad att man lever på 2008 talet och att man kommit så långt i utvecklingen att det finns shuntar att använda.Annars hade ju hennes huvud varit ganska stort och inte blivit mindre snarare större.

Av Pernilla - 9 mars 2008 21:24

Nu känner jag att jag är lite nervös innför Mindras opration imorgon.Klockan 08.15 ska hon vara på oprationsbordet och jag kommer att gå över till henne vid 07.Jag känner att jag vill vill vara med henne innan hon ska iväg.

Nu kan vi bara be till alla gudar att hon kommer att fixa en till opration.Jag hoppas att hon inte kommer ner från opration med respiratorn.Det skulle vara skönt att se att hon kan andas själv direkt efter.

Jag skriver imorgon och berätta hur det har gått.

Av Pernilla - 9 mars 2008 21:20

Nu är familjen samlad och Mindra har en stolt storebror.Han sprang hela kulverten mellan hotellet och sjukhuset och sa bebis när vi skulle gå dit första dagen han kom.Han gick direkt till rätt sal och fram till Mindras plats vart hon låg tidigare.Men det var ju en annan bebis där och en massa folk så han stannade till och funderade.Då sa vi att hon låg ju här borta då kom han och tittade på henne.

Av Pernilla - 9 mars 2008 21:18

Här har våran prinsessa klänning på sig.

Av Pernilla - 9 mars 2008 21:17

PALT KOMA HERE WE COM.

MAT ÄR GOTT TYCKER JAG .

Av Pernilla - 9 mars 2008 21:00

Detta är en helt annan unge än hon vi kom ner med här ser man tydligt hur bra hon mår.Hon ligger i sin låda på sjukhuset och har öppet ögonen vilket hon aldrig hade hemma.Direkt man la ner henne i sängen så somnade hon .Det var inte ofta vi fick se henne med öppna ögon.

Av Pernilla - 9 mars 2008 20:54

Mindra gillar mat och det här tror jag att vi i norrland kallar för

"palt koma"

Här har dom tagit bort hennes sond.

Av Pernilla - 9 mars 2008 20:52

Här är ett kort på stygnen vart gamla shunten har suttit .Det ser ju riktigt bra ut tycker vi iallfall.

Skapa flashcards