Direktlänk till inlägg 30 mars 2008

Vara med sin familj

Av Pernilla - 30 mars 2008 16:05

Vi hämtade Mindra idag kl 12 och får ha henne hela dagen.Nu ligger hon i sin vagn och har precis ätit.Hon sover som en stock men har legat vaken med mig och Björn i 1 timme.Hon har ätit dubbelt nu på eftermiddagen.Vi gav henne mat klockan 13.30 då fick hon 120 ml och nu klockan 15.30 fick hon precis en till tank med mat nu vet jag inte riktigt hur mycket det var i den men kanske 80 ml.Hon är en baddare på att äta själv.Björn och Minton är och leker i lekrummet som finns här på hotellet och jag är med Mindra.Vi ska gå och äta middag på hotellet idag det var lax med så och potatis.Det är inte många dagar jag har ätit där men när det är lax kan jag inte låta bli.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cicci

31 mars 2008 16:08

Hoppas ni har fått mysa ihop riktigt ordentligt! Låter underbart!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 30 april 2010 11:59

Nu lägger jag ner mindras blogg.Jag har ingen motivation att skriva och tycker att det händer ju inte så mycket så det är svårt att hitta något att skriva om. Men om ni vill kan ni fortsätta läsa om mig på min hemsida som jag har gjort: http://pi...

Av Pernilla - 5 april 2010 08:29

Ja då var det sista dagen på påsken och vi har inte haft så där jätte fint vöder.Vi har varit uppe hos min mamma och pappa och firat påsk med god mat och trevligt sällskap.Minton skulle sova hos mormor och morfar i fredags men han ångrade sig så han ...

Av Pernilla - 26 mars 2010 09:19

Mindra är ju jätte snorig igen och Minton har varit lite snorig men inget mer än så.Men in natt kom det han har hostat och hostat.Han hostar nu på morgonen oxå.När han får hosta så slår det sig alltid på hans astma och han äter ingentng och så spyr h...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:09

Här kommer det kort på Mindras nya glasögon.                                                                                          ...

Av Pernilla - 25 mars 2010 21:03

Mindra myser i sin tränings stol.Den är tydligen så himla skön att hon kan somna i den.        Ica kvantum har öppnat i Kiruna och då var vi ju tvungen att åka dit och titta.Barnen fick sitt i kundvagnen och det tyckte storebror Minton var...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se